منصوریان: از تهران نمی‌روم و مقابل متجاوزان صهیونیستی می‌ایستم پاسخ رد تراشتگن به گالاتاسرای کارتال در انتظار بازگشت به تمرینات پرسپولیس رده‌بندی تیم‌ها در پایان هفته اول لیگ ملت‌های والیبال | جایگاه چهاردهم برای ایران تاریخ و ساعت بازی چلسی و لس‌آنجلس اف‌سی | خیز آبی‌ها برای بازگشت حمایت سیدورف از مردم ایران موضع‌گیری مهدی قایدی در قبال حامیان رژیم صهیونیستی+ عکس نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اوکراین (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | اولین برد پیاتزا در لیگ ملت‌ها ساپینتو، یک قدم تا امضای قرارداد با استقلال روانخواه: از اعتماد فدراسیون فوتبال تشکر می‌کنم غم‌بار‌ترین عکس از جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی برای استقلالی‌ها مقصد‌های احتمالی گریلیش پس از ترک منچسترسیتی سرمربی خارجی، شاید وقتی دیگر | نگاه استقلالی‌ها به سمت جباری چرخید جباری در آستانه معرفی رسمی به عنوان سرمربی استقلال احتمال تداوم حضور حسین‌نژاد در تیم دینامو مخاچ‌قلعه شهادت سوارکار ایرانی و خانواده‌اش درپی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی بیانیه باشگاه استقلال درپی شهادت فرماندهان سپاه در حملات رژیم صهیونیستی نوجوان تکواندوکار کشورمان به شهادت رسید (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پایان کار پیولی و النصر نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اسلوونی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | باخت میلی متری بلندقامتان در ریو
سرخط خبرها

درخشش بسکتبالیست مشهدی در لیگ برتر بسکتبال| حسین‌زاده و مهرام در فینال

  • کد خبر: ۶۴۳۰۱
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۰
درخشش بسکتبالیست مشهدی در لیگ برتر بسکتبال| حسین‌زاده و مهرام در فینال
تیم بسکتبال مهرام تهران با درخشش ستاره مشهدی خود توانست در پایان ماراتن پنج‌گانه نبرد با نفت‌آبادان به فینال لیگ برتر برسد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ تیم بسکتبال مهرام تهران با درخشش ستاره مشهدی خود توانست در پایان ماراتن پنج‌گانه نبرد با نفت‌آبادان به فینال لیگ برتر برسد. حامد حسین‌زاده، ملی‌پوش مشهدی مهرام، که سال‌هاست پیراهن تیم‌ملی را به تن می‌کند و از بازیکنان باتجربه این تیم در این فصل رقابت‌ها به حساب می‌آید، در بازی پنجم تیمش برابر نفت‌آبادان در مرحله نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال، در حدواندازه یک ستاره ظاهر شد. حسین‌زاده در وضعیتی که تیمش در کوارتر چهارم و در فاصله فقط ۲ دقیقه به پایان بازی از حریف جنوبی ۵ امتیاز عقب بود، با پرتاب‌های دقیق و بی‌نقصش امان آبادانی‌ها را برید تا درنهایت مهرام با ۲ امتیاز برتری از حریف ببرد و راهی فینال شود.
 
تیم‌های بسکتبال مهرام تهران و نفت‌آبادان در ۴ بازی گذشته هرکدام ۲ پیروزی به‌دست آورده بودند و فینال نهایی مرحله نیمه‌نهایی برای آن‌ها بازی سختی بود که درنهایت با برتری ۸۵ بر ۸۳ تهرانی‌های باتجربه‌تر به پایان رسید. حامد حسین‌زاده، صمد نیکخواه بهرامی و مهدی کامرانی ازجمله بازیکنان باتجربه مهرام بودند که در دقایق پایانی به کار این تیم آمدند. البته اخراج نیکخواه بهرامی از بازی در فاصله ۵ دقیقه مانده به پایان بازی، امید مهرامی‌ها را ناامید کرده بود، اما کامرانی و حسین‌زاده با درخشش خیره‌کننده خودشان مهرام را به بازی برگرداندند. مهرام و حامد حسین‌زاده در بازی فینال باید با شهرداری گرگان روبه‌رو شوند، تیمی که روزبه ارغوان و ابراهیم بوستانی، ۲ بازیکن مشهدی، را در اختیار دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->